Šodien piedāvāju pagatavot fantastiski gardus tomātus ar ļoti garšīgu mērci. Šie tomāti lieliski sader ar šašliku, gaļu, bet tikpat labi tos var ēst vienkārši ar svaigu, kraukšķīgu maizīti.
Šādi tomāti tiek pagatavoti burtiski 10 minūšu laikā, vienīgi nāksies mazliet pagaidīt, kamēr tie “ievilksies” ledusskapī. Galvenais ir izvēlēties gardus tomātus – kad dārzā sāks ienākt mājas tomāti, garša būs vienkārši izcila.
Tomātus nomazgāju un sagriežu četrās daļās. Ja tomāti ir lieli, tad sešās daļās.
Liekam dziļākā bļodā.
Blendera traukā lieku 2 tomātus, 1 saldos piparus, 3 ķiploka daiviņas.
Zaļumus — man ir pētersīļi un dilles. 1 tējkaroti sāls.
1 ēdamkaroti cukura bez kaudzītes.
3 ēdamkarotes augu eļļas.
Šķipsniņu maltu melno piparu.
Lasi vēl: Nepārspējami kabači ziemai – vasaras garša visu gadu
Nākamasi solis ir past galvenais!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- 7 viltīgi veidi, kā peles iekļūst jūsu mājā, un kā tās apturēt
- Ātra un garda uzkoda, ko savulaik gatavoja teju katrā PSRS laiku ģimenē; es joprojām to gatavoju bieži
- Latvijas klimata daļas vadītājs publicējis pirmo tiešo prognozi par to kāda mūs sagaida ziema: ”Viegli nebūs”
- Tikai 50 gadu vecumā es sapratu, kāpēc nevajadzētu izslēgt plīti uzreiz pēc ēdiena gatavošanas
- Sākot ar 6. novembri trīs zodiaka zīmēm atnāks ilgi gaidītais panākumu laiks
- Izmaiņas iestāsies drīz: meteorologs Toms Bricis paziņo, kad ievērojami pazemināsies gaisa temperatūra














